Gyerekeik megverésével fenyegette a volt feleségét egy kecskeméti férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy kecskeméti férfi, miután kiszabadult a börtönből azzal kereste meg a volt feleségét, hogy különböző összegeket kérjen tőle. A nő erre mindig nemet mondott, ezért a férfi azzal fenyegett meg, hogy őt és a gyerekeiket is megveri.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő korábban házasok voltak, a kapcsolatuk megromlása után a bíróság az anyánál helyezte el a két kisgyereküket. A férfi tavaly júniusban került szabadlábra. Első dolga az volt, felhívta és aztán személyesen is megkereste a volt feleségét, pedig a nő a ezt nem akarta.

A hívásokban és az üzenetekben különböző összegeket követelt. Először 500 ezer forintot, másnap pedig már 32 millió forintot.

Azzal fenyegette meg a nőt, ha nem fizet, akkor elveszíti, ami „számára a legfontosabb".

Ezzel kapcsolatban a gyerekeik megtámadását is megemlítette.

Azért, hogy a követelésének nyomatékot adjon, tavaly júliusban elment a nő munkahelyére, pedig akkor már távoltartás volt érvényben ellene. A nő megijedt volt férjétől, de pénzt nem adott neki, viszont azt sikerült elérnie, hogy feljelentette. Az ügyészek súlyos fenyegetéssel, folytatólagosan elkövetett zsarolás kísérletével vádolják férfit és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.