Mutatjuk, hogy történhetett a brutális püspökladányi baleset - videó

Nem, voltak, bekötve, mindketten, meghaltak, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy 17 éves fiú és egy 20 éves nő is meghalt Füzesabonynál vasárnap, mert egyikük sem volt bekötve. Ütközéskor kirepültek a kocsiból, aztán az autó a nőre zuhant. Püspökladánynál is hasonló baleset történt ugyanezen a napon - adta hírül a TV2 hírműsora, a Tények. Ott tíz métert zuhant egy autó egy felüljáróról, és végül a fák közé csapódott. Ketten sérültek meg súlyosan. Azért nem haltak meg, mert be voltak kötve. 
Vágólapra másolva!

Minden ablaka berobbant és a kereke is leszakadt annak az autónak, amelyet vasárnap Püspökladánynál ért brutális baleset. Egy felüljáróról zuhant egy mély árokba a 4-es főúton. Ketten utaztak a kocsiban, súlyos, fej és végtagsérülésekkel vitték őket kórházba. A helyszínen látható nyomok alapján próbálták rekonstruálni a tévések, mi történhetett. A kocsi karcag felé haladt Püspökladányból, amikor valamiért a szembe sávon keresztül lesodródott az útról.

A szalagkorlát megdobta a kocsit, amitől megpördült és a 10 méter mély árokban kötött ki.

Egy fa állította meg. A tűzoltók láncfűrésszel és bozótvágóval tudták kiszabadítani az embereket. A baleset körülményeit vizsgálják.