Bozótvágóval támadtak három emberre a nyírbátori vasútállomáson

nyírbátori, rendőrök, őrizetbe, vették, a fiatalokra, bozótvágóval, támadó, gyanúsítottat, 2023.06.28.,
Vágólapra másolva!
Rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a Nyírbátori Rendőrkapitányságon F. A., 32 éves nyírbátori lakos ellen, akit már őrizetbe is vettek. A gyanúsított több fiatalra is rátámadt egy bozótvágó késsel vasárnap.
Vágólapra másolva!

A férfi a nyírbátori vasútállomás épülete mögött három helybeli fiatal férfitól pénzt és cigarettát követelt június 25-én 23 óra körül. Hogy nyomatékosítsa a szavait,

előkapott egy 61 centis bozótvágó kést,

amivel szúró-csapó mozdulatokat tett a rablás kiszemelt áldozatainak irányába, miközben fejük és kezük levágásával fenyegette őket.

Nem adtak neki pénzt, sőt sikerült elvenniük tőle a kést, amit aztán átadtak a rendőröknek. A fiatalok gyors reakciójának köszönhetően senki sem sérült meg.

ezzel a késsel támadt rá három fiatalra egy rabló 2023. június 25-én, vasárnap éjszaka a nyírbátori vasútállomáson Forrás: police.hu

A nyírbátori rendőrök a vasútállomás közelében járőröztek, amikor a három tanácskozó áldozatot meglátták. Megálltak, hogy kiderítsék minden rendben van-e. Éppen akkor tárcsázták a segélyhívót, amikor a rendőrautó megállt. A járőrökkel szemben is indulatosan viselkedő F. A.-t a helyszínen elfogták és a kapitányságra vitték, ahol a kihallgatása után őrizetbe vették. Már kezdeményezték a letartóztatását.