Kényszerleszállást hajtott végre egy repülő Budapesten

a Wizz Air, a HM és a Magyar Honvédség Parancsnokságának légibemutatója
Vágólapra másolva!
Három magyar DJ is utazott a Wizz Air egyik járatán, ami csütörtökön technikai probléma miatt nem sokkal a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről való felszálás után kénytelen volt visszafordulni. A zenészek közösségi oldalaikon számoltak be a drámai eseményekről.
Vágólapra másolva!

Kényszerleszállást hajtott végre a Wizz Air Budapestről Marosvásárhelyre tartó járata június 29-én csütörtökön, nem sokkal azután, hogy felszállt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről - számolt be az ijesztő hírről a spabook.net.

A Wizz Air egyik járata. A kép illusztráció! Fotó: Koncz Márton - Origo

Az incidens oka hajtómű meghibásodás volt, de hivatalos részleteket erről még nem lehet tudni. Az esetről a fedélzeten tartózkodó utasok számoltak be a közösségi oldalakon.

mivel a célállomásunkon, Marosvásárhelyen nincsen szerelő és így ott ragadnánk. Maga a probléma egyébként nem jelentős, de muszáj visszatérnünk miatta Budapestre, körülbelül 15 perc múlva fogunk leszállni és miután leszálltunk, majd tájékoztatom Önöket a továbbiakról. Addig is szíves elnézésüket és megértésüket köszönjük" – mondta a kapitány az utasoknak.

@bredabiaa Mik történnek a fellegek fölött ️ ig: bredabiaa #foryou#fy#repcsi#repülés♬ eredeti hang - Bianka Bréda

A fedélzeten tartózkodott 3 magyar DJ is, akik éppen Erdélybe indultak koncertezni. Az ő Instagram profiljaikon még 24 órán belül megtekinthetők storykban a személyes beszámolóik: @bredabiaa, @djstephanieofficial, @elektramusic_

"Visszaérkeztünk Budapestre, és azt mondták, hogy Isztambulból jön egy gép, ami majd elvisz minket elvileg 3 óra múlva Marosvásárhelyre, úgyhogy most itt várunk."

"Az a lényeg, hogy épségben megérkeztünk" - mesélte közösségi oldalán követőinek Dj Stephanie.

Az utasok egy ideig a gépen várakoztak, végül buszokkal szállították vissza őket a terminál épületébe, ahol megvárták a cseregép indulását - írja a Bors.

Közleményt adott ki a Wizz Air

A Wizz Air azt írja, hogy