A háborúpárti Gyurcsány a SZÉP-kártyát támadja

Gyurcsány Ferenc, Spirit FM, dollárbaloldal, uniós pénz, Brüsszel
Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc, a dollárbaloldal főnöke Facebook-bejegyzésben támadja a kormány SZÉP-kártyára vonatkozó könnyítő döntéseit, valamint azt a békepárti kampányt, amivel a magyar emberek 97%-a egyetért.
Vágólapra másolva!

Ugyanakkor Gyurcsány Ferenc egyetlen szóval sem cáfolta azt az állítást, miszerint ő és a dollárbaloldal más politikusai mind háborúpártiak lennének – persze nem is teheti, hiszen Brüsszel azt várja el tőle, hogy háborúpárti álláspontot képviseljen.

Mik is a kormány SZÉP-kártya intézkedései?

Gulyás Gergely bejelentette, hogy a gazdaságvédelmi akciótervbe illeszkedő döntésként a kormány arról határozott, hogy lehetővé teszi a SZÉP-kártyák felhasználását hidegélelemre is. Az intézkedés értelmében augusztus 1-jétől december 31-ig erre korlátlanul lehetőség lesz. Ezzel egyidejűleg azt is lehetővé teszik, hogy ebben az időszakban a munkáltatók a SZÉP-kártya keretét, amelynek maximális összege 450 ezer forint, további 200 ezer forinttal megemeljék a kedvezményes szabályoknak megfelelően.

A miniszter kiemelte: ez a jelenlegi időszakban komoly segítség lehet mindenkinek, és a munkáltatók számára is olyan lehetőséget teremt, amivel a legkedvezőbb feltételek mellett biztosíthatják ezt a többletforrást a munkavállalóknak.

A teljes rendeletről szóló cikkünket itt olvashatja.

Gyurcsány Ferenc, a dollárbaloldal politikai színészeinek főnöke Forrás: Spirit FM

Gyurcsánynak nem tetszik, hogy a kormány az embereket segíti

Gyurcsány posztjában világosan és egyértelműen azt állította, hogy ezzel a rendelkezéssel nem ért egyet. A dollárbaloldal újabb gyalázatos nemzetárulása, hogy a háborús infláció időszakában sem akar segíteni az embereknek és egyáltalán nem érdekli, hogy mi van a magyarokkal.

Brüsszel az emberek pénzét Ukrajnára költötte

Brüsszel politikája, hogy az európai emberek pénzét Ukrajna háborús céljaira kell költeni. Ennek az álláspontnak a képviselője Magyarországon a teljes dollárbaloldali politikai színészgárda is, élükön Gyurcsány Ferenccel.

Gyurcsány azért támadja a SZÉP-kártyához kapcsolódó intézkedéseket, mert az ő gondolatrendszere szerint a kormány által a magyar emberek megsegítésére költött pénzből fegyvereket kellene vásárolni Ukrajnának. Ezt a nézetet a dollárbaloldal implicit módon már többször is kifejtette. Hát ennyire érdekli őket a magyarok sorsa.