Megharagudott volt élettársára egy férfi, ezért ráhívta a rendőröket

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy hajdúszoboszlói férfi telefonon veszekedett a volt élettársával, és bosszúból ráhívta a rendőröket. Azt hazudta, hogy drogozott s nem tudja ellátni a közös gyereküket.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő élettársak voltak, de a kapcsolatuknak vége lett. A közös, 9 hónapos gyereküket a nő nevelte a hajdúszoboszlói otthonában. A tőlük külön élő férfi tavaly augusztusban tett bejelentést a rendőrségen. Azt mondta, az egyik szomszédtól tudja,

hogy volt élettársa iszik, drogozik, kiabál, a gyerekük pedig sír a lakásban.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrök kimentek a nőhöz, aki beengedte őket. Kiderült, hogy a gyerek alszik, a nő pedig két rokonával együtt van a házban, és teljes mértékben gondozni tudja a kisbabát.

Ezek után a férfi ellen indítottak eljárást, aki bevallotta, hogy hazudott. Elmondta, hogy a bejelentés előtt összeveszett a nővel és haragudott rá.

Az ügyészség hamis vád miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje pénzbüntetésre.