Majdnem halálra késelt egy megvadult férfi egy budapesti prostituáltat

Vágólapra másolva!
A prostituáltként dolgozó nő egy VIII. kerületi bérelt lakásban fogadta a kuncsaftjait. Az egyik férfi, akivel találkozót beszélt meg egy késsel rátámadt a lakásban és meg akarta gyilkolni.
Vágólapra másolva!

A nő 2020-ban prostituáltként dolgozott, a szolgáltatásait az interneten hirdette, a kuncsaftjait pedig egy VIII. kerületi bérelt lakásban fogadta. A most 24 éves férfi 2020 decemberében telefonon hívta fel a nőt és megbeszélték, hogy este találkoznak.

A férfi felment a bérelt a lakásba, levette a cipőjét, a kapucniját és az arcmaszkját azonban magán hagyta, majd bement a mosdóba.

Ott elővett egy kést, majd nem sokkal később rátámadt a nőre, minden előzmény nélkül. A fején és a felsőtestén többször megszúrta, közben hangosan szidta.

A nő segítségért kiabált, próbált menekülni, a szoba ablakán keresztül akart kijutni a lakásból, de a férfi követte és közben is többször megszúrta. A prostituált ekkor az ajtó felé szaladt, a férfi azonban a hajánál fogva visszarántotta. Végül sikerült a nőnek kimenekülnie de a támadó tovább üldözte.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A nő a ház biztonsági őreitől kért segítséget, akik rendőrt és mentőt hívtak.

A férfi közben visszament a lakásba, a nő tárcájából kivett 65 ezer forintot, eltette a 15 ezer forintos telefonját is, majd elmenekült.

A nő súlyosan megsérült és maradandó fogyatékossága is lett a támadás miatt. Csak a kitartó védekezésének köszönhetően nem tudta a férfi megölni. A verekedésben a férfi is megsérült, később a váci kórházban kért segítséget, a rendőrök itt fogták el.

Az ügyészség emberölési kísérlettel és kifosztással vádolja a férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.