Így tombolja ki magát Cseh "Katka" a külföldi éjszakában

Cseh Katalin
Budapest, 2019. május 26. Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője a párt eredményváró rendezvényén a Dürer Rendezvényházban az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Politico újságírója annak járt utána, a rendkívül, borzalmasan fárasztó ülések után hová ülnek be szórakozni az Európai Parlament képviselői. És ott mit csinálnak. A cikk címe: Lángoló koktélok és arcon vágott EP-képviselő.
Vágólapra másolva!

A cikk írója eljutott többek között az elegáns Aedaen nevű helyre, ahol egy koktél 13 euróba kerül. A szórakozóhelyre az újságíró szerint egy titkos ajtón lehet bemenni, ahol sok esetben egyből

könnyű kiszúrni, hogy ki dolgozik az Európai Parlamentben, mert még a belépőkártyájukat is a nyakukban hagyják.

Cseh Katalin Forrás: MTI/Illyés Tibor

Eddy Wax amúgy próbaképpen lépett be az Aedaen nevű helyre, ahol aztán éjfél felé megjelent Cseh Katalin is. A lap szerint a Momentum politikusa két német EP-képviselő, Damian Boeselager és Niklas Nienaß társaságában érkezett. Boeselagerről tudni lehet, hogy a nagyapja, Philipp von Boaselager a Wermacht tisztje volt, ám a nácik bukása előtt nem sokkal, szembe szállt Hitlerrel.

Cseh Katalin a saját esküvőjén az asztalok között csúszott-mászott a földön Forrás: Origo

Wax beszámolója szerint azonban nem várta meg, mire jut a társaság, lelépett a hátsó ajtón, és új helyszínek felé vette az irányt. Egy másik helyen egy reptéri dolgozó azzal kérkedett neki, hogy számos története van a botrányosan viselkedő EP-képviselőkről, de végül egyet sem árul el.

A lap szerint nem egy EP-képviselő sajátságos módon tombol a strasbourgi éjszakában, ahol olykor

együtt buliznak pár órával a plenáris ülés előtt a hivatalnokokkal, de verekedést is hozott már a túlzott italfogyasztás.

Sőt, egy arcon vágott EP-képviselőhöz mentőt kellett hívni - írta a Mandiner a Politico-ra hivatkozva.