Rengeteg újdonsággal és exkluzív tartalommal indul újra a Kontextus YouTube-csatornája

Kontextus, Megadja Gábor, Hortay Olivér
Vágólapra másolva!
Ismét megújult tartalommal elérhető lesz a Kontextus YouTube-csatornája. A Megadja Gábor és Hortay Olivér által elkezdett műsor hatalmas népszerűségnek örvendett, most pedig újjáéled a csatorna exkluzív tartalmakkal - áll a közleményükben.
Vágólapra másolva!

Egy rövid szünet után újjáéled a Kontextus YouTube-csatornája! A Megadja Gábor és Hortay Olivér által életre hívott beszélgetéssorozat már a kezdet kezdetén rendkívül nagy megtekintést ért el.

Hortay Olivér és Megadja Gábor a Kontextus egy korábbi adásában Forrás: Kozma Zsuzsi

Az újult erővel induló csatornán rengeteg tartalom várja az érdeklődőket: parázs viták, gazdasági elemzések, politikai kommentárok, szakpolitikai podcastek, riportfilmek. Ezek mellett számos olyan műsort is láthatnak majd, amelyre eddig még nem volt példa a magyar médiában.

Mindegy kié a zene?

A zeneipar az utóbbi évtizedekben gyökeresen átalakult. Megjelentek a streaming szolgáltatók, a közösségi platformokra pedig bárki feltöltheti a saját vagy más szerzeményét. De mi a helyzet a jogi környezettel? Tudott-e már adaptálódni a nemzetközi jog az új helyzethez? Ezt a kérdést jártuk körül dr. Tóth Péter Benjaminnal, az Artisjus üzleti transzformációs igazgatójával és Sebestény-Gallasz Enikővel, a WMMusicDistribution Kft. ügyvezetőjével.

Újra itt a Kontextus!

Iratkozzanak fel a csatornára a linkre kattintva: https://www.youtube.com/@kontxtus