Német pártutasításra támadja Magyarországot a Dollármédia

Coalition negotiations of CDU/CSU and SPD POLITICS parties GOVERNMENT PARLIAMENT CDU CSU SPD #GroKo coalition
The chairman of the Social Democratic Party (SPD), Martin Schulz, delivers a statement at the beginning of the coalition negotiations of the Christian Democratic Union (CDU), Christian Social Union (CSU) and the SPD in front of the CDU's party headquarter, the Konrad-Adenauer-Haus, in Berlin, Germany, 06 February 2018. Photo: Kay Nietfeld/dpa
Vágólapra másolva!
Németek pénzelik azt a tanulmányt, amely azt bizonygatja, hogy Magyarországon súlyos gondokat okozhat a debreceni akkumulátorgyár, mindeközben Németországban a szocialista-liberális-zöld kormányzat azért dolgozik, hogy odacsábítson hasonló gyárakat - írta a Tűzfalcsoport.logstar.hu.
Vágólapra másolva!

A Soros-blogon nemrégiben megjelent egy „PR-interjú", amelyikben egy kutató hosszan érvel a Debrecenbe települő akkumulátorgyár ellen, mindezt egy olyan kutatás alapján, melyet konkrétan a német szociáldemokrata párt alapítványa fizetett. A lényeg annyi, hogy a 444 és a német kormányzó szocdem párt (SPD) pártalapítványa érdekei véletlenül éppen ugyanazt diktálják, így minden erejükkel próbálják bizonygatni, hogy a Magyarországra települendő akkumulátorgyár hátrányos, a Németországban épülő, szintén kínai gyár pedig kifejezetten előnyös.

Martin Schulz diktál, a Soros-blog 444 végrehajtja Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Kay Nietfeld

A Martin Schulz által vezetett alapítvány tehát nem leplezett módszerekkel próbál beleavatkozni egy olyan nemzetstratégiai jelentőségű beruház ügyébe, mint a debreceni akkumulátorgyár. Mindezt pedig a Soros-blog szolgalelkűen terjeszti. Az idézett „szakértő", akit a 444 megszólaltat az ügyben, Czirfusz Márton a Periféria Közpolitikai és Kutatóközpont munkatársa.

Ha megnézzük, hogy kik támogatják ezt a kutatóközpontot, akkor látni fogjuk, hogy a német kormányzat jól felfogott érdeke furcsa módon épp találkozott a magyarországi Soros-hálózat szándékaival.

A kutatóközpont partnerei (többek között) a következőek:

  • A Gólya
  • K-Monitor
  • Mérce
  • DemNet Alapítvány

A teljes cikket itt olvashatják.