Megvertek és rálőttek két emberre egy budapesti diszkóban a kidobók

Vágólapra másolva!
A parkolóban támadt rá három ember az áldozatukra. Megütöttek, azt fegyvert szegeztek rá, és azt elsütötték. Amikor a megvert férfi megpróbálta megvédeni az ismerőse, őt még brutálisabban megverték, és rá is rálőttek.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a kidobóemberek egy harmadik társukkal együtt - aki azóta meghalt - egy VII. kerületi diszkóban, hajnalban lifttel mentek le a parkolóba. Ott meglátták, hogy társuk vitába keveredett egy férfival, akit ököllel meg is ütött.

Erre az egyik kidobó elővett egy valódinak látszó fegyvert, és azt férfi férfi feje felett elsütötte, aztán azt rá is fogta.

A megtámadott férfi segítségére kelt az ismerőse, aki az egyik kidobót hátulról lefogta, és elhúzta a megtámadott férfi közeléből azért, hogy a további verést megakadályozza.

A támadó azonban kiszabadult a fogásból, megfordult, és megrúgta a sértettet, a fegyveres férfi pedig ráfogta a pisztolyt, majd azt rátartva ismét elsütötte.

A megtámadott férfi a falhoz hátrált, és felemelte a kezeit, ezzel jelezve, hogy megadja magát. Ennek ellenére a harmadik támadó többször ököllel arcon ütötte, és a ruháját megragadva, a falhoz vágta.

Ekkor kapcsolódott be a bántalmazásba a harmadik kidobó is, aki a szintén többször megütötte a ököllel a férfit, akinek a brutális verés közben eltört az orrcsontja.

A támadók ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, és súlyos testi sértés miatt emeltek vádat.