Megverte és kirabolta ismerősét egy kecskeméti férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy kecskeméti férfi házibulit tartott, ahova elment a román ismerőse is. A férfi kérdezgette, hogy van-e pénze, majd rátámadt és elvette az értékeit. Ezek után kidobta a lakásából.
Vágólapra másolva!

A férfi 2021 augusztusában tartott házibulit a kecskeméti albérletében. A hajnali órákban érkezett meg oda a román állampolgárságú ismerőse. A férfi meglátta, hogy új telefonja van, ezért folyamatosan kérdezgette, hogy van-e nála pénz.

Az ismerős letagadta, hogy van pénze, majd el akart menni onnan.

A férfi azonban megragadta a karjánál, lefejelte, majd ököllel többször megütötte, amitől az ismerős pár pillanatra elájult.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ezek után a férfi elvette a 100 ezer forintos telefonját, kivette a tárcájából a pénzt, majd azt az okmányokkal együtt visszaadta és kilökte a lakásból az ismerőst.

A férfi ezen felül 2022 januárjában kétszer is másik kocsi rendszámával vezette az autóját.

A büntetett előéletű férfi a rablás előtt két hónappal szabadult a börtönből. Az ügyészség rablás miatt emelt vádat ellene és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.