Barátnőjét futtatta Angliában egy borsodi nő

Vágólapra másolva!
Egy 25 éves, borsodi nő kihasználta, hogy a barátnője összeveszett az élettársával és kilátástalan helyzetbe került. Angliába utaztak, ahol bezárta egy hotelszobába és prostituáltként dolgoztatta napokig, aztán minden pénzét elvette. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészségen emberkereskedelem miatt emeltek vádat a nő ellen. 
Vágólapra másolva!

Egy nő a miskolci türelmi zónában dolgozott prostituáltként, amikor 2020 februárjában összeveszett az élettársával és a barátnőjéhez költözött. A férfi folyamatosan hívogatta, de a barátnője mindig letagadta, hogy nála van, a nőnek pedig azt hazudta, hogy a férfi már nem akar semmit tőle, úgyhogy ne menjen haza.

Amikor a nő kilátástalan helyzetbe került, barátnője azt javasolta, utazzanak együtt Angliába, és dolgozzanak ott prostituáltként.

Megegyeztek, hogy a megkeresett pénzen osztozkodnak. A nőnek csak a repülőjegy árát kellett visszafizetnie.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A barátnő kivett egy hotelszobát Londonban, ott dolgoztatta a nőt.

Bezárta a szobába, ahol négy napig minden délelőtt 10 órától hajnali 3-ig kellett fogadott férfiakat, napi 6-7 ügyfele volt.

Ahogy az a prostituáltaknál gyakori, a kuncsaftoktól előre elkérte a pénzt. Eközben volt barátja továbbra is rendszeresen kereste a nőt és feljelentéssel fenyegetőzött. Ennek hatására a barátnő kiengedte a nőt a szobából és hazarepültek. A nő közel 700 ezer forintot szerzett, amin nem osztoztak. Futtatója mindet elvette tőle és magára költötte. Az ügyészek emberkereskedelem miatt emeltek vádat a 25 éves nő ellen, és azt javasolják, hogy kerüljön fegyházba.