Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy 13 éves fiút alázott meg egy gyáva férfi Dabason, hogy két kislány előtt felvágjon

Vágólapra másolva!
Egy 13 éves kisfiút pécézett ki magának egy felnőtt férfi egy buszmegállóban. Belekötött, meg is verte, és megszégyenítette. Nem sokkal később elfogták. Egy közeli ivóban, egy asztalnál ült. Pont fogyasztott. Persze alkoholt.
Vágólapra másolva!

Egy dabasi megállóban várta a hazafelé tartó buszát szerdán kora délután két lány és egy kisfiú, amikor utóbbihoz odalépett egy részeg, kezében sörösüveget markoló férfi. Leült mellé és először kért egy kétszázast.

A fiú nem adott, a férfi erősködött, közben lekezelő, vagánynak szánt stílusban beszélt. Azt mondta

Aztán azt mondta, kérjen a lányoktól bocsánatot. A fiú ekkor már meg volt rémülve. A férfi ráadásul elkapta a tarkóját, és a megállóba üvegébe verte, aztán a lányok felé fordította, és akkor már ordítva parancsolta neki, hogy kérjen bocsánatot.

A fiú megtette, de a férfi nem tágított. Szóba hozta lányait és azt ecsetelte, hogyan és honnan fog lógni a fiú, ha bántani meri szeretteit. Lehazugozta és belemászva azt mondta,

családtagjait is megöli vele együtt. Az önmagát hergelő, már ordibáló férfi ezután leköpte és hajánál fogva rángatta áldozatát.

A fiú néhány méterrel arrébb lépve tárcsázta a segélyhívót, miközben a megálló takarásába rejtőzött. A férfi végül eldobta sörösüvegét és elment, de előtte még a fiúhoz vágott egy érmét.

A rendőrök azonnal keresni az agresszív támadót. Mielőtt kamerafelvételek után kezdtek volna kutatni, az egyik körzeti megbízott gondolta, benézett a közeli sörözőbe. A terepmintás mellényes férfi egy asztalnál ücsörgött, épp aktuális sörösüvegével. Azonnal elfogták.

Forrás: Police.hu

Aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt indítottak ellene eljárást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről