Mutatjuk, hogy néznek ki a brutális antifa támadók

Vágólapra másolva!
Pár nap alatt összesen 8 emberre támadt rá egy antifa banda Budapesten. Az akár 15 fős banda hosszasan követte a kiszemelt embereket, majd 6-8 tag rájuk támadt, és viperákkal és kalapácsokkal verték őket. Három áldozat súlyosan megsérült. A banda tagjai a ruhájuk alapján választották ki azokat, akiket megvertek. Úgy gondolták, hogy jobboldali nézetűek és a kitörés napja miatt vannak a fővárosban. A rendőröknek eddig a banda 4 tagját sikerült elfogniuk, most pedig sikerült azonosítaniuk még két támadót, van, akinek közzétették a fotóját is – írja a Pesti Srácok.
Vágólapra másolva!

A többfős banda először február 9-én, a Fővám téren vert meg három lengyel turistát, akik aznap érkeztek Budapestre várost nézni.

Közülük ketten súlyosan megsérültek. Másnap Gazdagréten vertek meg brutálisan egy férfit, viperákkal és kalapáccsal támadtak rá, majd gázsprayvel is lefújták.

Még ugyanezen a napon megtámadtak egy magyar párt a belvárosi Bank utcában, majd később az 1. kerületben egy német párt. A magyar férfi súlyosan megsérült.

Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo

A rendőrök a gyakori, kegyetlen támadások miatt azonnal nyomozni kezdtek. Az áldozatoknál csak a ruhájukban találtak összefüggést. Mindegyik áldozat fekete, vagy terepmintás ruhát, bakancsot és bomber dzsekit viselt. A banda tagjai ebből arra következtethettek, hogy jobboldali nézetűek, és a kitörés napja miatt vannak Budapesten. A támadók közül sikerült 4 embert elfogniuk, egy olasz, egy német, valamint egy magyar nőt és egy német férfit. A német nő bűnügyi felügyelet alá került, a többieket ma letartóztatták.

A Pesti Srácok információi szerint a rendőrségnek sikerült még két tagot azonosítaniuk.

SCHROETER MORITZ CHRISTIAN LEOPOLD Forrás: Police.hu

Az egyikük egy német nő, a 22 éves Wittkugel Clara Judith, a társa pedig a szintén német, 20 éves Schroeter Moritz Christian Leopold.

WITTKUGEL CLARA JUDITH Forrás: police.hu

Ellenük közösség tagja elleni erőszak miatt adott ki elfogatóparancsot a rendőrség.