Újabb pedofilbotrány: egy 13 éves kaposvári fiú a pedofil LMP-s politikus áldozata

Vágólapra másolva!
Mint ahogy korábbi cikkünkben írtuk, a rendőrség tegnap este elfogta az LMP egykori politikusát, aki ellen pedofília gyanújával adtak ki elfogatóparancsot. A Metropol újabb részleteket tudott meg a bűncselekményről.
Vágólapra másolva!

A 67 éves férfi, az LMP politikusa múlt szombaton megtévesztő információkkal egy 13 éves diákot csalt el otthonról - írta a lap.

Később, egy még pontosan nem azonosított néptelen helyszínen, az erdő szélén, egy autóban a kiskorú kárára súlyos szexuális visszaélést követett el. A gyermekkorú áldozat a történtekről odahaza beszámolt a szüleinek, akik azonnal feljelentést tettek a rendőrségen. A Somogy Vármegyei Rendőrkapitányság nyomozói, miután a férfit nem találták meg a lakóhelyén, elfogatóparancsot adtak ki ellene. A Metropol úgy tudja, hogy Kovács Gábor a bűncselekmény elkövetése után azonnal külföldre szökött.

Forrás: Metropol

A Metropol a következő kérdésekkel fordult a Somogy Vármegyei Rendőr- Főkapitánysághoz.
Megfelel-e valóságnak az az információ, hogy a bűncselekmény gyanúsítottja megszökött Magyarországról?
Tudni-e bármit arról, hogy a gyanúsított milyen ürüggyel csalta el a kiskorút otthonról?
A gyanúsított volt-e már büntetve korábban hasonló bűncselekmények miatt?
A Somogy Vármegyei Rendőrfőkapitányság kommunikációs szolgálata a következő választ küldte:
„Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfi ellen a hatóság elfogatóparancsot adott ki, a felkutatására tett intézkedések jelenleg is folyamatban vannak. Az eset körülményeiről és a nyomozás részleteiről bővebb információval nem szolgálhatunk."

Az LMP a botrány kirobbanása után azonnal megpróbálta eltüntetni a nyomokat, nehogy bármi a párthoz kötődő információ kiderüljön pedofíliával gyanúsított politikustársukkal kapcsolatban. Aki ma rákeres Kovács Gábor nevére, az LMP honlapján ezt találja:

Forrás: Metropol

De az interneten ma is megtalálható a barcsihirek.hu oldalon a szexuális visszaéléssel gyanúsított LMP-politikus bemutatkozása.

Forrás:Metropol

Forrás: Metropol