Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szüleitől lopott tévéből vett magának anyagot egy győri drogos

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy győri férfi előbb a szüleitől lopott rendszeresen, hogy drogot tudjon venni. Később úgy látszott, hogy megváltozik, ezért az ügyészség a felfüggesztéséről döntött, azonban ennek az ideje alatt is többször lopott, hogy drogot tudjon venni, ezért végül vádat emeltek ellene.
Vágólapra másolva!

A 28 éves férfi a szüleivel közös otthonából 2020-ban pénzt, tévét, és különböző gépeket lopott el több mint 100 ezer forint értékben. Ezeket később eladta, hogy drogot tudjon venni. A szülei ezek után elküldték a házból, a férfi pedig el is költözött.

Később azonban visszament, felfeszítette a melléképület egyik ablakát és ellopott egy hangszórót és egy cipőt 25 ezer forint értékben.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi visszafizette a szüleinek okozott kárt, a magatartása "jó irányba változott", ezért az ügyészség 2021-ben feltételesen felfüggesztette. Ez idő alatt azonban több lopás miatt is eljárás indult ellene.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről