Egy férfi vendégségben volt az ismerősénél, akit kifosztott

Vágólapra másolva!
A férfi egy lajosmizsei tanyán volt vendégségben az ismerősénél, amikor a társával együtt kifosztották az ismerős feleségét. Ezen felül a férfi más társaival együtt többször is lopott, többnyire kocsikból és házakból.
Vágólapra másolva!

A férfi és a társa 2021 júliusában voltak vendégségben egy lajosmizsei tanya pincéjében. A házigazda felesége elaludt a házban.

Ezt kihasználva besurrantak a házba, ahol a férfi a nő ágya mellől ellopott 2 telefont, amik értéke összesen 60 ezer forint.

Közben a társa őrködött.

A férfi ezen kívül többször is lopott. 2021 áprilisában egy nyitott autóból kilopta a rádiót, miközben egy másik társa őrködött.

Forrás: Ügyészség.hu

A rádiót egy lajosmizsei ismerősüknek akarták eladni, aki nem akarta megvenni. A férfi elindultak a kapu felé, mire az ismerős bement a házba.

Ekkor a férfi visszament, és az ott parkoló lakóautóból kilopta az ismerőse telefonját.

2021 júliusában a férfi feltört egy autót, amiből ellopott egy pénztárcát. Egy héttel később besurrant egy házba Lajosmizsén, ahonnan telefont, laptopot, valamint egy hallókészüléket is ellopott.

Az ügyészség kifosztás és lopás miatt emelt vádat a férfi ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.