Milliókat lopott a munkahelyéről egy érdi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Csalás és sikkasztás miatt is felelnie kell annak a férfinak, aki egy márkaszerviz munkafelvevőjeként a javításokért átvett pénzt elköltötte.
Vágólapra másolva!

2019 májusától egy férfi munkafelvevőként dolgozott egy kamionok és buszok javításával foglalkozó vállalkozásnál. Szabadidejében rendszeresen játszott szerencsejátékokat, amelyekre sok pénzt elvert.

Szenvedélye finanszírozásához egy idő után már a munkahelyéről sikkasztott pénzt.

2019 májusa és decembere között töbször készpénzben kérte el az ügyfelektől az alkalmanként többszázezer forintos munkadíjakat. Ezeket az összegeket egyáltalán nem, vagy csak részben tette be a cég kasszájába, ennek köszönhetően hét hónap alatt közel nyolcmillió forintot szerzett, melynek nagy részét szerencsejátékokra költötte.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Emellett két ügyfelét is átverte.

Előre elkérte tőlük a járműveik javításának költségeit, de azokkal kapcsolatos munkát a cégben nem vette fel. Főnöke nem tudott erről, így a javításokra sosem került sor, a férfi viszont több mint kétmillió forinthoz jutott jogtalanul. Az érdi ügyészség sikkasztás és csalás miatt emelt vádat a férfival szemben - írja az Ügyészség oldala.