Előre kitervelhette a támadást a jászladányi gyilkos

Vágólapra másolva!
A 35 éves J. József december 30-án halálra késelte a volt élettársát, a nő ugyanis nem akarta visszafogadni. A gyilkosság idejében az áldozat négy gyereke is otthon volt, ők szaladtak segítségért. A meggyilkolt nő testvére a TV2 hírműsorának, a Tényeknek azt mondta, a férfi eltervezhette a támadást.
Vágólapra másolva!

A jászladányi gyilkos tavaly nyáron szabadult a börtönből. Eltervezte, hogy visszaszerzi a volt élettársát. Átment a nőhöz december 30-án, de volt párja elutasította, még a házba sem akarta beengedni. A férfi ettől ideges lett.

Bemászott az egyik ablakon és egy késsel többször megszúrta a nőt az arcán és a mellén.

Forrás: Police.hu

A támadás idején a nő gyerekei is otthon voltak. Ők ki tudtak mászni az egyik ablakon, majd az anyjuk testvéréhez szaladtak segítségért.

Időközben a férfi megfogott egy nagyobb kést, amivel nyakon szúrta a gyerekek édesanyját.

Az áldozat a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A Tényeknek a nő testvére azt mondta, szerinte J. János előre eltervezte a gyilkosságot.

– mondta a nő, majd hozzátette, hogy akárhogy ordibáltak, a nő hangját már nem hallották. Állítása szerint csak úgy tudott bejutni a házba, hogy szétverte az ajtót, de akkor már késő volt.

– mondta meg a testvér.

A rendőröknek végül sikerült elfogniuk a férfit a házban, aki ellen emberölés miatt indítottak eljárást. Nem tagadta, hogy megölte a nőt, beismerő vallomást tett. A bíróság elrendelte a letartóztatását.