Az Origo volt a legolvasottabb internetes oldal Magyarországon a múlt héten

Vágólapra másolva!
Boldogan újságolta október elején a volt indexesek blogja, a Telex, hogy (egyetlen nap) a második legolvasottabb internetes újság volt Magyarországon. Természetesen hazudtak: nem voltak másodikok, azt pedig nem írták meg, hogy az Origo volt - igen, éppen a baloldali tüntetést többtucatnyi Telex-cikkel előkészítő napon - az első. Azóta valahogy nem írnak az olvasottságukról: nem véletlen, ugyanis az nincs. Összeomlott. A múlt héten egyébként a legolvasottabb magyar internetes újság az Origo volt, a dkt.hu szerint, a gemiusAudience mérése alapján. Naponta átlagosan 1 millió 47 ezer egyéni olvasó (RU), magyarul különböző ember olvasta az Origót. 
Vágólapra másolva!

Tehát a dkt.hu/gemiusAudience alapján olvasottsági adatok, egyéni olvasószám (RU), 2022. okt.31.-nov.6. közötti héten, átlagos napi egyéni olvasószám:

1. Origo 1,047 ezer

2. Blikk 952 ezer

3. Index 827 ezer

4. 24.hu 808 ezer

Negyedik lett tehát a 24.hu, a többi baloldali propagandaújság borzalmasan teljesített a múlt héten is:

Telex 405 ezer

hvg 264 ezer

444.hu 256 ezer

Nem szabad elfelejteni, hogy a baloldali médiumok közül Varga Zoltán vörösbáró 24 nevű újságja, a volt indexesek Telex nevű blogja és a szélsőbaloldali hvg is hatalmas szerkesztőséggel dolgozik. Soros blogja, a 444 ugyan kétségtelenül kevesebb dolgozót mozgat, de az olvasottsági adataik ezzel együtt szánalmasak.