Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Brutálisan verte lányunokáját egy Dunakesziben élő asszony

nagymama, unoka
Vágólapra másolva!
A rendőrség befejezte a nyomozást az ellen a 47 éves, Dunakesziben élő asszony ellen, akik azzal vádolnak, hogy rendszeresen verte az unokáit. Az nő tagadja, hogy bántotta volna a gyereket. Szerinte a sebesüléseket a társaikkal való verekedések során szerezték, vagy maguknak okozták.
Vágólapra másolva!

2019-ben tapasztaltak először változást egy akkor 5 éves kislány viselkedésében. Magatartási problémái voltak és gyakran jelentek meg rajta gyanús sérülések, amiket balesetekkel magyarázott a gondviselő nagymamája.

A másfél évvel fiatalabb öccsével együtt egy évvel ezelőtt költözött az édesanyjukkal hozzá, aztán az anyjuk börtönbe került.

Illusztráció Forrás: --

Egy idő után a kislány testén elszaporodtak a sérülések. Egyre több duzzanat és véraláfutás volt rajta, amelyek a szakértők szerint nem származhattak más gyerekektől, csakis felnőttől. Az egyik vizsgálat során a lány hátán négy darab 20 centi hosszú véraláfutást láttak, a lábán pedig szintén friss nyomokat a számtalan gyógyuló seb mellett. A gyerekeket gyerekpszichológus és gyerekpszichiáter is megvizsgálta. Azt állapították meg, hogy a gyerekek csak egymáshoz kötődnek, a nagymamától pedig félnek.

A kisfiú „verős mamának" nevezte az asszonyt, bár őt nem bántotta.

A most 8 éves kislány elmondása szerint a nagymama rendszeresen „csípős bottal" ütötte. A nőt két rendbeli kiskorú veszélyeztetésével és kapcsolati erőszakkal gyanúsították meg. Az asszony mindent tagad.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről