Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bozótvágó késsel és vascsővel vertek meg egy férfit Encsen

bilincs, rendőrség, illusztráció
illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy négyfős banda Encsen támadott meg egy férfit. Azért verték meg brutálisan, mert a férfi felesége feljelentette egyiküket. Egy bozótvágó késsel és egy vascsővel verték meg.
Vágólapra másolva!

2021. január végén egy reggel egy 4 fős társaság meglátott egy férfit sétálni Encsen.

A társaság haragudott a férfira, mivel annak a felesége feljelentette az egyiküket szexuális erőszak miatt az év elején.

A 4 férfi körbeállta az áldozatot. A férfinél, aki ellen a feljelentés szólt, egy vascső volt, az apjánál pedig a bozótvágó kés. Először csak szidták a férfit a feljelentést miatt, majd az egyikük elővett egy gázsprayt és lefújta vele.

A bozótvágókéssel többször a fejét és a kezét is többször megütötték. Amikor a férfi összerogyott, akkor a vascsöves támadó a fegyverével fejen vágta.

illusztráció Forrás: Police.hu

A másik két férfi, aki velük volt hangosan bíztatta a két támadót, azt mondták:

Az összevert férfinak sikerült felállnia és elszaladnia, de a bozótvágó késes férfi utánament és még egyszer a fejére ütött. A többiek is utánuk szaladtak, de egy járókelő közbelépett, így nem folytatták a bántalmazást.

A megvert férfinak a nyílt töréssel tört el a halántékcsontja és vágott sérülései is lettek. Az ellene elkövetett támadás alkalmas volt arra, hogy életveszélynek tegye ki.

Az ügyészség a 4 férfival szemben – akik közül apa és fia büntetlen előéletűek, míg társaik büntetett előéletűek – börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről