Videón a bajai étteremben balhézó házaspár

halászlé, baja, étterem, garázdaság
Vágólapra másolva!
Garázdaság miatt emelt vádat a Bajai Járási Ügyészség egy házaspár mindkét tagjával szemben, mert problémájuk akadt a kiszolgálással egy étteremben, ezért egyikük a pincér nyakába borította a halászlevét, a másik pedig nekiesett.
Vágólapra másolva!

Egy háromtagú család érkezett az egyik bajai étterembe augusztus 1-jén dél körül. A hungarikumnak számító bajai halászlevet rendelték ebédre. A pincér felszolgálta az ételt és elindult felvenni egy másik asztal rendelését. Nem sokkal ezután a háromtagú család egyik tagja, az asszony jelezte, hogy problémája akadt az étellel.

Azt kérte a pincértől, hogy cseréljék ki a halát, aminek egy részét már megette.

Az alkalmazott közölte, hogy erre sajnos nincs lehetőség, mivel már elfogyott az étel egy része. Az asszony ettől dühbe gurult és veszekedni kezdett a felszolgálóval.

Szidta és a pincér nyakába borította a levest.

Amikor a felszolgáló távozásra szólította fel őket, és többször is meg kellett ismételnie, a hangosan fenyegetőző feleség hangosan elindult a gyerekével a kijárat felé. Amíg a pincér a nő után nézett, a férj, aki nem mozdult az asztaltól, hirtelen felállt és hátulról rárontott a pincérre. A két férfi összeverekedett. Amikor a férj a földre került, a nő is visszatért és megpróbálta megrúgni a pincért, de nem érte el.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Végül az étteremben dolgozó alkalmazottak kimenekítették a konyhába a kollégájukat. A feleség kifelé menet még a földre borította és összetörte a terítéket.

A házaspár kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása az étteremben tartózkodókban félelmet, riadalmat keltett.

Az ügyészség a házaspárt garázdasággal vádolja. Az ügyben a Bajai Járásbíróság bírója fog dönteni.