Brutálisan elverte volt felesége udvarlóját egy ózdi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Súlyos testi sértéssel vádolják azt az ózdi férfit, aki megütötte volt felesége udvarlóját, miután a férfi megtámadta a volt feleségét.
Vágólapra másolva!

Egy 35 éves férfi 2021 augusztusában egy putnoki családi hában együtt aludt a volt feleségével. Hajnalban kiabálásokra és zörejekre ébredt. Felöltözött azzal, hogy kimegy az udvarra és megnézi, ki kiabál. A volt felesége kiszólt az ablakon az udvaron lévő, részeg férfinak, aki az udvarlója volt, hogy menjen el, mert a volt férje otthon van és le fog menni. A nő sietett, hogy előbb leérjen az udvarra, mint a férfi. Amikor az udvaron volt, újra megkérte az udvarlóját, hogy menjen el.

Az udvarló viszont nem tette meg amit kért, inkább megütötte, amitől a nő elesett.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ekkor lépett ki az épületből a nő volt férje. Odament az udvarlóhoz. Megkérdezte tőle, hogy mit keres ott, majd ököllel megütötte, amitől áldozata összerogyott.

A férfi többször megütötte az udvarlót.

A támadást az egyik szomszéd állította le. Az udvarlónak eltörtek a bordái és kitörtek a metszőfogai. Az ügyészség súlyos testi sértés miatt emelt vádat a volt férfj ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje a férfit felfüggesztett börtönbüntetésre.