Schmidt Mária: A nyugati vezetők egyetlen lépésüket sem indokolják - videó

Látlelet Schmidt Mária Látlelet könyvbemutató, 2022. 10. 13., könyvbemutató, terror háza, látlelet az orosz-ukrán háborúról
Látlelet könyvbemutató a Terror Házában.
Vágólapra másolva!
Kovács Zoltán, Magyarország nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára második podcast adásában Schmidt Máriával, a Terror Háza Múzeum főigazgatójával beszélgetett a szavak és eszmék erejéről, az 1956-os magyar forradalomról, a kommunista elnyomásról és a szólásszabadság korlátozásáról a nyugati világban.
Vágólapra másolva!

A nyugati vezetők nem indokolják, hogy miért teszik azt, amit tesznek, hanem csak üres szócsokrokat használnak céltalanul – minderről Schmidt Mária, A Terror Háza Múzeum főigazgatója beszélt Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárának legújabb podcastjában. Ezzel szemben Orbán Viktor tisztán beszél, és mindig elmondja, amit gondol, és az azt is jelenti, amit mond - tette hozzá Schmidt.

Schmindt arról is beszélt, hogy nem létezik olyan fegyver, amely semlegesíteni tudna egy ötletet. Szóba került még természetesen az 1956-os forradalom és szabadságharc is.