Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Éjjeli akciót tartottak a hatóságok Zuglóban

Vágólapra másolva!
A XIV. kerületi rendőrök a társhatóságokkal tartottak éjszakai ellenőrzést, melynek során vendéglátóhelyek működését ellenőrizték, és szabályszegő sofőrökre csaptak le.
Vágólapra másolva!

A XIV. kerületi rendőrök a Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Zuglói Önkormányzati Rendészettel, valamint a Zuglói Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztályával átfogó akciót tartottak szeptember 24-én este Zuglóban. Két vengédlátóhelyen is kisebb hiányosságokat tapasztaltak.

Forrás: Police.hu

Az akció során közlekedési ellenőrzést is végeztek, melynek során a rendőrök 143 negatív eredményű szonda mellett két részeg sofőrt is elfogtak. Egyiküket pénzbírsággal sújtották, míg a másik ellen büntető feljelentést tettek. Ezen kívül két olyan sofőrt jelentettek fel, akik engedély nélküli vezettek és biztonságos közlekedésre alkalmatlan kocsival közlekedtek. Négyet pedig amiatt figyelmeztettek, mert nem tartotta be a követési távolságot, és nem használtak tompított fényszórót. Szabálytalan közlekedés miatt

még két gyalogos is kapott helyszíni bírságot.

A budapesti rendőrök fokozottan ügyelnek a főváros kerületeinek biztonságára és a lakók nyugalmára, így a jövőben is számítani lehet hasonló jellegű ellenőrzésekre - írja a Police.hu.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről