Három férfi megerőszakolt egy 15 éves lányt Pest megyében

bilincs, rendőrség, illusztráció
illusztráció
Vágólapra másolva!
Megerőszakolt, megalázott és kiszolgáltatott helyzetben magára hagyott három férfi egy 15 éves lányt Pest megyében három évvel ezelőtt. A férfiak holnap állnak bíró elé a Budapest Környéki Törvényszéken, ahol várhatóan már az első fokú ítélet is megszülethet. 
Vágólapra másolva!

2019. március 1-én, késő este három férfi busszal utazott Budapestről Pécelre. A buszra egy 15 éves lány is felszállt, aki bizonytalanul haladt az ülések között,

mivel be volt nyugtózva és ivott is.

A buszon odament a három férfihez. Beszélgetni kezdett velük és cigarettát kért tőlük. Az egyik férfi azt mondta, csak akkor adnak neki, ha leszáll velük a buszról. A lány beleegyezett és a három férfivel együtt lesétált egy patakparthoz.

illusztráció Forrás: Police.hu

A férfiak kihasználták a kamaszlány bódult állapotát.

Mindhárman megerőszakolták, majd megalázták és kiszolgáltatott helyzetben magára hagyták.

Áldozatuk zilált állapotban tért haza. Amikor ezt az édesanyja meglátta, azonnal hívta a rendőrséget. Amikor a három férfit elfogták, kiderült, hogy rokonok. Két férfi egymás testvére, a harmadik pedig az unokatestvérük. A három támadó holnap áll bíró elé többek által azonos alkalommal, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak miatt. Várhatóan már az ítélet is megszületik az ügyben a Budapest Környéki Törvényszéken. Terveink szerint holnap tudósítunk az eseményről.