Zaklatás miatt ítélek el egy szerelmes, mátészalkai férfit

Pünkösdi rózsa
Pünkösdi rózsa
Vágólapra másolva!
Egy férfinak nagyon megtetszett egy nála sokkal fiatalabb, boldog párkapcsolatban élő nő, ezért többször is megpróbált neki szerelmet vallani. Csak rózsára 100 ezer forintot költött. A bíróság zaklatás miatt elítélte.
Vágólapra másolva!

A negyvenes éveiben járó férfinak megtetszett az utcájában dolgozó, családos nő, akinek többször megpróbált szerelmet vallani – írja a szon.hu.

Hónapokig próbálkozott. Legalább 100 ezer forintot költött el rózsára

Vagy a nő háza elé tette a virágokat, neki címezve, vagy a munkahelyére vitte be. Többször elmondta neki, hogy szeretné feleségül venni, pedig tudta, hogy a nő boldog párkapcsolatban él és már gyerekei is vannak.

illusztráció Forrás: Pixabay-Nile

A nő folyamatosan visszautasította hódolóját, aki egy idő után fenyegetőzni kezdett. Azt mondta, a gyámhatósággal elveteti a gyerekeit.

Máskor viszont azzal kedveskedett neki, hogy a vagyonát a nő gyerekeire íratja. A nő és a párja is többször elmondták a férfinak, hogy fejezze be a zaklatást. Mivel a szép szóból nem értett a hős szerelmes, a nő kénytelen volt elmenni a rendőrségre és feljelenteni. A férfi ellen nyomozás indult, aztán az ügyészek vádat emeltek ellene zaklatás miatt. A vádirat szerint beavatkozott a nő életébe és rendszeresen háborgatta a közeledésével, ami félelmet keltett a nőben. A bíró ezzel egyetértett és jogerősen 250 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a zaklatót.