Drogkereskedőkre csaptak le a rendőrök Győrben - videó

Vágólapra másolva!
A drogkereskedelemmel győri csoport tagjai többfélle drogot is árultak nagy mennyiségben a városban és környékén. A győri rendőrök az ismeretlen elkövetők azonosítása, és a szervezet felszámolása érdekében összehangolt akcióba kezdtek, melynek során kilenc embert kerítettek kézre.
Vágólapra másolva!

A győri rendőrök megtudták, hogy egy helyi nő drogot kínál eladásra saját lakásán, több vevő is jár hozzá rendszeresen.Mint kiderült,

a nő és társai társai szervezetten kézről kézre adták tovább kábítószereket, több helyi lakos is dolgozott a kezük alá, szállított nekik árut.

A csapat a dílerkedés által sok pénzhez és értékes tárgyakhoz jutott hozzá.

Forrás: Police.hu

A begyűjtött adatok alapján szorult a hurok az illegális üzletet tevékenyen folytató társaság körül, a Győri Rendőrkapitányság állománya a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának és a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával

szeptember 13-án összehangolt akciót tartott Győrben több helyszínen is.

Ennek során 100 rendőr dolgozott együtt a dílerkedő csoport és társaik elfogása, majd a bizonyítékok felkutatása érdekében.

Forrás: Police.hu

Győrben összesen

négy helyszínen tartottak házkutatást, melynek során pénzt, értékes autókat, ékszereket, és műszaki cikkeket, gáz-riasztó fegyvert illetve többfajta drogot foglaltak le.

Az akció során a Terrorelhárítási Központ speciálisan képzett munkatársai az egyik győri férfi lakásán négy embert is elfogott a szervezet tagjai közül.

Forrás: Police.hu

Az akcióban résztvevő rendőrök összesen négy férfit, és öt nőt fogtak el, majd hallgattak ki. A rendőrök kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt hat embert hallgattak ki,

akiket őrizetbe vettek, és javasolták a letartóztatásukat - írja a Police.hu.