Nem tudta elfogadni a visszautasítást egy nő, ezért zaklatta a férfit és a családját

szerelmi elutasítás
Vágólapra másolva!
Egy nagykovácsi nő közeledni szeretett volna egy családos férfihoz, aki azonban elutasította. A nő ezt nem tudta elfogadni, zaklatni kezdte a férfit és a családját is.
Vágólapra másolva!

A nő 2017-ben, egy rendezvényen ismerkedett meg egy nős férfival, akivel ezek után rendszeresen próbálta felvenni a kapcsolatot. A férfi elutasította a nőt és többször kérte, hogy ne küldjön neki üzeneteket az érzéseiről és a családi problémáiról. Ezzel a nő nem foglalkozott, továbbra is próbálkozott nála.

Az elutasításból fakadó érzelmeit és indulatait nem tudta kezelni, dühös lett tőle. 2019 tavaszán már többször is elment a férfi otthonához Nagykovácsiban. Mivel sem a férfi, sem a felesége nem akartak vele beszélni, ezért zaklatni kezdte őket.

Egyszer a házuk előtt parkoló autójában felhangosította a zenét, a férfit és a feleségét pedig hangosan szidta.

Máskor hosszan dudált a ház előtt, amit csak a szomszéd kérésére hagyott abba. Ezek után a szomszédnak is rendszeresen szidta a párt.

Képünk illusztráció Forrás: 123rf.com

A nő Nagykovácsiban autózott 2019 júniusában, amikor észrevette, hogy vele szembe jön kocsival a férfi felesége. A feleség mellett ott volt a kocsiban a gyereke is.

A nő feléjük irányította az autóját, ami miatt a feleségnek vészfékezéssel kellett megállnia. A nő ekkor kiszállt a kocsiból, odament a feleséghez, és a vezető oldali ablakot ököllel ütni kezdte.

A feleség óvatosan kikerülte a nőt és menekülni kezdett, a zaklató azonban üldözőbe vette. Úgy hajtottak, hogy a nő autója csupán pár centire volt a másiktól. A feleség végül fel tudta hívni a férjét telefonon, aki utolérte őket a saját kocsijával, és kettejük közé tudott manőverezni. Ezek után a feleség el tudott menekülni a gyerekével.

Az ügyészség zaklatás, közúti veszélyeztetés és garázdaság miatt emelt vádat a nő ellen.