Meghalt a magyar milliárdos fia

Klapka György fia, Dennis súlyos depresszióval küzd: "A gyógyszereknek köszönhetően élek"
Vágólapra másolva!
A 34 éves Klapka Dennis egy barátjánál lett rosszul. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét - írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Mary Zsuzsi és Klapka György középső gyerekének nehéz élete volt annak ellenére, hogy a milliárdos üzletember és a népszerű énekesnő gyerekeként született. A hatalmas vagyon egyik örököse fiatal éveiben Németországban élt, ahol korán rossz társaságba keveredett, alkohol- és drogproblémákkal küzdött.

Klapka Dennis egy barátjánál volt péntek éjjel, ahol végzetes epilepsziás rohamot kapott.

Klapka György fia, Dennis Forrás: TV2

A fiatal fiú élete 13 évvel ezelőtt rendeződni látszott, amikor édesapja hazahozta Németországból és egyengetni kezdte az útját. Dennis leszokott káros szenvedélyeiről és a szerelem is rátalált. A boldogsága azonban nem tartott sokáig. A szakítás után komoly lelki problémái lettek és az egészsége is megromlott.

2011 karácsonyán meghalt édesanyja, Mary Zsuzsi, ami mélypontra taszította a fiatal fiút. 2017 januárjában pedig elvesztette édesapját is, aki addigra az egyetlen támasza volt.

Dennis jelentős vagyont örökölt, de a helyét nem találta. Hiába kereste a boldogságot, szerelmei és barátai is rendre kihasználták. Legutóbb egy hónapja szakított kedvesével.

Utoljára néhány napja posztolt közösségi oldalán - írja a Ripost.

Klapka György özvegye, Klapka Marika a lapnak megerősítette a tragédia hírét:

„A hír sajnos igaz... Dennis tegnap éjszaka elment. Az utóbbi időben egyre sűrűbben kapott epilepsziás rohamokat és a szervezete már nem bírta el a terhelést. Éppen egy barátjánál vendégeskedett, amikor megtörtént a baj. A mentők hamar kiértek, de már nem tudták megmenteni az életét. Teljesen össze vagyok törve!”- mondta.