Megrázó részletek derültek ki a darnózseli tragédiáról

Vágólapra másolva!
Ahogy arról az Origo is beszámolt, fának csapódott és meghalt egy sárkányrepülős szombat este. Az 59 éves férfi próbarepülésen volt éppen, amikor a baleset történt. Egyelőre nem tudni, pontosan hogyan történt a tragédia, de a férfi még élt, amikor segítséget hívtak hozzá.
Vágólapra másolva!

Tragédia történt szombat este hét óra körül, amikor egy 59 éves mecséri férfi próbarepülésre indult egy motoros sárkányrepülővel Darnózseli és Lipót között - írja a Bors.

Azonban éppen az 1404-es számú út 5-ös kilométerszelvénye melletti fasorban járt, amikor egyenesen az egyik fának ütközött a géppel és lezuhant.

A Móvár Press úgy tudja, hogy a zuhanás közben a géptest teljesen széttört, a vezető pedig kiesett belőle.

Információk szerint a balesetnek voltak szemtanúi, egyikük pedig azonnal odarohant, hogy segítsen, vélhetően ő értesítette a mentőegységeket is, akik azonnal a helyszínre rohantak, és közel egy órán keresztül harcoltak a férfi életéért.

Sajnos azonban az újraélesztés nem sikerült, a férfi ugyanis olyan súlyosan megsérült a zuhanásban, hogy a helyszínen meghalt.

Egy hozzászólásban a segítséget értesítő szemtanú jelezte:

a férfi még élt, amikor rátalált, mi több, még beszélni is lehetett vele.

Úgy tudni, hogy a férfi autószerelőként dolgozott a településen, nem ez volt az első felszállása. Az, hogy mi okozta a balesetet, egyelőre rejtély, a baleset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.