Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

VV Fanni édesanyja többéves hallgatás után megszólalt

vv fanni, utolsó képek
Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották.
Vágólapra másolva!
Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Megölésével B. Lászlót gyanúsítják, aki utoljára látta élve a lányt. Fanni holtteste a mai napig nem került elő. Fanni és édesanyja, Kati szinte lelki szimbiózisban élt egymással. Az asszony most először szólalt meg lánya eltűnése óta.
Vágólapra másolva!

- Bármit is dolgozott, nekem ő a legcsodálatosabb ajándék az életemben. Minden szülőnek ilyen jó lányt kívánok. Rettentően féltettem, éppen a munkája miatt, azt azonban álmomban sem gondoltam, hogy a legsúlyosabb árat kell fizetni az életmódjáért. Hiába telt el majd öt év, ugyanúgy hiányzik, mint az első nap. Hazugság, hogy az idő segít. Vele kelek és fekszem, nincs pillanat, amikor ne gondolnék rá. Néha még üzenetet is küldök neki a telefonjára, mint amikor még élt. Az eszemmel pontosan tudom, hogy már nincs közöttünk, az anyai szívem azonban ezt képtelen elfogadni. Néha eljátszom a gondolattal, mi van, ha valaki fogva tartja és nem tud életjelet adni magáról – mondta a Blikknek Novozánszki Sándorné, aki mindenképpen ott lesz lánya feltételezett gyilkosának ítélethirdetésén.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el Forrás: Facebook/Origo

– Látnom kell ezt az embert. Nagyon örülnék, ha a bíróság elítélné, hiszen megölte a lányom, nekem pedig ezzel kitépte a szívemet. Persze akkor sem tudok mit tenni, ha nem kerül rács mögé, akkor valamiért ennek így kellett történnie. Bevallom, nagyon félek az egész procedúrától, a találkozástól. Biztos, hogy érzelmileg megterhelő, felkavaró lesz - mondta Fanni édesanyja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről