Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

VV Fanni édesanyja lánya illatával próbál vígaszt találni

VV Fanni
B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével.
Vágólapra másolva!
Hazánk egyik legrejtélyesebb, 5 éve húzódó ügyének végére került pont, amikor VV Fanni gyilkosát első fokon életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték. B. László letartóztatása sovány vigasz az édesanyja számára, hiszen már sosem ölelheti magához a lányát.
Vágólapra másolva!

Novozánszki Katalin összeszedte mindent erejét és megjelent lánya gyilkosának ítélethirdetésén. Bár a düh, a fájdalom és a félelem kavargott benne, mégis összeszedte minden erejét és próbálta elkapni a férfi tekintetét, ám még csak felé sem nézett.

Katalin szerint ez egy néma vallomás volt a részéről, amellyel beismerte, hogy valóban ő a lánya gyilkosa.

VV Fanni Forrás: police.hu

Nem enyhül a fájdalma

Az édesanya 2017 óta várta, hogy B. László megkapja méltó büntetését és bízott benne, ez hoz majd némi megnyugvást a számára. Hogy ez megtörtént-e arról ő maga mesélt a Borsnak adott exkluzív interjújában.

– mondta Katalin egyre feldúltabb állapotban, mivel továbbra is kínozza a lánya hiánya.

Fanni illatával vigasztalódik

Novozánszki Fanni mindig kínosan ügyelt arra, hogy hibátlan legyen a megjelenése. Imádta a gyönyörű ruhákat, a különleges cipőket és a drága parfümöket, de legfőképp azt élvezte, amikor minden tekintet rászegeződött és igazi királynőnek érezhette magát.

Talán ezért is tartotta a dolgait olyan nagy becsben. Annyira fontosak voltak a számára, hogy édesanyja lelkére kötötte, ha történne vele valami, őrizze meg a szívének legkedvesebb holmijait.

Katalinnak ad némi megnyugvást, hogy imádott lánya akaratát teljesíti.

– mondta elcsukló hangon az édesanya, aki minden hátramaradt emlékbe igyekszik belekapaszkodni, abban bízva, hogy egy nap talán összezsugorodik az a mérhetetlenül nagy űr, amit Fanni maga után hagyott.

Emlékműről szó sem lehet!

Az ügy egyik korábbi tárgyalásán a bírónő felolvasott egy levelet, amelyben egy bizonyos F. Katalin arra kéri a szülőket, hogy mivel nem akarják elfogadni a Fanni által hagyott 4,9 milliós örökséget, bocsássák a rendelkezésére, hogy emlékművet állíthasson belőle a lányuknak. Fanni édesanyja kijelentette, ez sohasem fog megtörténni.

– mondta Katalin, majd hozzáfűzte, ha az ítélet jogerőre emelkedik, akkor papírforma szerint átveszik az összeget, ami jog szerint is őket illeti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről