Sorban álltak a dílernél a vevők, amikor a rendőrök elfogták – videó

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy pilisborosjenői férfi marihuánát és ecstasyt árult a Budapesten, a III. kerületben. Amikor a rendőrök elfogták, a vevők sorban álltak nála.
Vágólapra másolva!

A 36 éves férfi 2019. második felétől kezdve az elfogásáig marihuánát és ecstasyt árult a III. kerületben. A drogot egy direkt erre a célra bérelt garázsban tartotta, ami szintén a III. kerületben volt.

A dílernek legalább 18 fős vevőköre volt, akik tudták, hogy minden hétfőn és csütörtökön, este 6 és 7 óra között a III. kerületi Keve utca környékén, illetve egy kerületben lévő áruház közelében árulja a drogot.

A férfi a vevőkkel mindig egyeztetett telefonon. A vád szerint a díler 2000 forint/gramm áron árulta a kábítószert.

2020. február 10-én a férfi több vevőjével is találkozót beszélt meg a Keve utcában, ahova előre elkészített, 13 csomag marihuánát vitt magával.

Amikor kiszállt a kocsijából, két vevő odament hozzá, hogy megvegyék a drogot. Közben másik két vevő a környéken várt.

A rendőrök ekkor fogták el őket.

Még aznap a rendőrök 1,5 kiló marihuánát találtak a férfi garázsában és a kocsijában, a pilisborosjenői otthonában pedig ecstasy tablettákat és több mint 3 millió forintot.

Az ügyészség kábítószer-kereskedelemmel vádolja és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre és pénzbüntetésre.