Kizuhant a testvére egy kispesti panel tetejéről - már halott volt, amikor fölé hajolt

ingatlan, ház, lakás, panel
Vágólapra másolva!
Kizuhant egy 44 éves nő egy kispesti panelház legfelső emeletéről, amikor a húgánál járt vendégségben. A testvér meg van győződve róla, hogy nővére nem akart meghalni.
Vágólapra másolva!

A szemközti házból egy lakó az egész esetet végig nézte, majd mikor tudatosult benne a tragédia, azonnal a nőhöz sietett. Sok járókelő is összegyűlt, akik a mentőket is hívták.

„Irén kedd délután jött fel hozzánk, nálunk is aludt. Nagyon szerették egymást a négyéves kislányommal, Laurával. Jó volt őket együtt látni – mondta sírva a meghalt nő húga a Borsnak. Ő pont akkor ért haza a munkahelyéről, amikor a tragédia megtörtént.

"Belém hasított a fájdalom, és felkiáltottam, 'úristen, mi történt?'

– mondta.

"Reggel még fel is ajánlottam Irénnek, hogy kihagyom a munkát, hogy együtt maradhassunk, de ő biztatott: menjek csak dolgozni. Nem látszott rajta, hogy bármi bántotta volna, ezért nem is tudom elképzelni, hogy öngyilkos lett. Sokkal inkább arra gondolok, hogy kihajolt az ablakon és valahogy megcsúszott" – tette hozzá.

A nő elmondta, hogy nővére saját vállalkozást vezetett, lakást és autót is vett magának. Sikeres üzletasszony volt, de a járvány nála is közbeszólt, így az utóbbi időszakban nem dogozott.

Régen nagyon sokat utazott, de mostanában ezt nem engedhette meg magának.

"Megesett, hogy hónapokra eltűnt, aztán újra felbukkant. Két hete a délegyházi tóhoz mentünk együtt kirándulni. Jó volt a kedve.

– mondta el a gyászoló testvér.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki-elsősegélyszámot!

Címlapi /social media képünk illusztráció.