Újabb videót mutattak a budapesti, Bajza utcai gyilkosságról

MEGÖLTEK EGY FÉRFIT TERÉZVÁROSBAN
Vágólapra másolva!
A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 43 éves nővel szemben, aki 2020 áprilisában egy VI. kerületi lakásban különös kegyetlenséggel végzett alkalmi ismerősével, egy 64 éves férfival. A nő magához vett pár értékes tárgyat, de a bejárati ajtó előtti biztonsági rács miatt még órákig nem tudott kijutni a lakásból.
Vágólapra másolva!

A Fővárosi Főügyészség vádirata szerint a nő 2020 februárjában szabadult egy másik büntetőügyben elrendelt letartóztatásból. Hajléktalan lett Budapesten. Április 16-án délelőtt, a VI. kerületben, a Nyugati téri felüljáró alatt kéregetett az ott parkoló autósoktól, amikor az autók között elsétált egy idős férfi. A nő leszólította, beszélgetni kezdtek. Az idős férfi meghívta magához a nőt terézvárosi otthonába. Miután a nő elfogadta a meghívást, együtt sétáltak tovább a 72-es számú trolibusz Podmaniczky utcai megállójához. A Bajza utcai megállónál leszálltak és a férfi házához mentek, ahol ezután ittak és folytatták a beszélgetést.

Ilyen előzmények után, pontosabban nem ismert körülmények között a nő a lakásban a férfire támadt.

Egy zsebkéssel egész testén negyvenszer megszúrta, megvágta.

Eközben az áldozat karjait maga elé tartva próbált védekezni, végül összeesett és meghalt.

A nő értékek után kutatott a lakásban. Pár tízezer forint értékben különböző tárgyakat gyűjtött össze - egyebek mellett fúrókészletet, távcsövet, mobiltelefont, csomagolt kávét - amiket két műanyag szatyorba pakolt.

halálra késelte az alkalmi ismerős Forrás: Police.hu

Amikor végzett, megpróbált kijutni a lakásból, de a bejárati ajtó előtt lévő biztonsági rácsot nem tudta kinyitni, ezért segítségért kiabált.

Csak órákkal később sikerült neki. A BRFK életvédelmi nyomozói az egyik szomszéd későbbi bejelentéde után mintegy fél napon belül elfogták a gyilkost. Majd lezárták a nyomozást és az iratokat elküldték az ügyészeknek.

A nyomozásról videóban is beszámoltak:

A Fővárosi Főügyészség a 43 éves nővel szemben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, valamint kifosztás miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra.

A főügyészség a vádlottal szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza, valamint annak megállapítását, hogy a nő feltételes szabadságra nem bocsátható.