Ájultra vertek egy hétgyerekes anyát Kispesten

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Háromnapos keresztelőt tartott egy család pünkösd hétvégéjén Kispesten. Miután több szomszéd is jelezte, hogy nagyon hangosak, nem elnézést kértek, hanem ájulásig vertek egy hétgyerekes édesanyát - írja a Bors a Tények riportja alapján.
Vágólapra másolva!

Háromnapos keresztelőt tartott egy család Kispesten még a múlt héten, amikor több szomszédjuk még a rendőrségen is jelezte, hogy túl hangosak.

Az eseményre több száz vendég volt hivatalos, akiket hangfalakból szóló élő zenével szórakoztattak.

A hangzavar többkilométeres körzetben hallható volt. Miután korábban egy szomszéd nem járt sikerrel, egyetemista lánya késő este ismét tett egy próbát, hogy megkérje a társaságot, halkítsák lejjebb a zenét.

Rögtön az arcát, ököllel. Ezt sosem fogom elfelejteni, hogy a gyereket két férfi üti" - mondta a Tényeknek az édesanya, aki ezután lánya segítségére rohant, hogy testével védje, ám ezután őt érték az ütések.

"Próbáltam átkarolni a lányomat és akkor én voltam, akit rögtön ütöttek két oldalról - magyarázta a nő, aki még meg is mutatta az arcán, hogy mindkét oldalán duzzanat alakult ki a sérülésektől.

A brutális jelenetet látva az apa is a családja segítségére rohant, de őt is megverték a szomszédok.

A helyszínre végül három mikrobusznyi rendőr érkezett ki, hogy megfékezze a dühöngő társaságot,

a megvert család tagjait pedig kórházba szállították. Az ügyben most súlyos testi sértés kísérlete miatt folyik nyomozás.

A címlapi / social média kép illusztráció.