Filmszerződéssel vert át egy férfit egy nő

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy nő azt hazudta az egyik ismerősének, hogy az egyik zenekar filmet akar forgatni, amihez ő készíthené a terveket. Később különböző okokra hivatkozva a munka miatt rendszeresen pénzt kért tőle. Több millió forintot csalt ki a férfitól.
Vágólapra másolva!

A nő az interneten ismerkedett meg a férfival. Elhitette vele, hogy az egyik legnépszerűbb turnézenekar zeneszerző-dalszövegírója és részben tulajdonosa is. Miután a bizalmába férkőzött, felvetette neki, hogy részt vehetne az egyik projektjükben. Azt hazudta, hogy a zenekar egy olyan filmet akar forgatni, amivel növelnék az ismeretségüket, és ehhez a férfi készíthené a terveket.

Azt is mondta, hogy ha megnyerik a pályázatra a támogatást, akkor 9 millió forintot kapna a munkáért.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi elkészítette a terveket és elküldte a nőnek és a zenekar frontemberének is. A zenész e-mail címe viszont nem volt valós, a nő kreálta.

A csaló azzal hitegette a férfit, hogy a projekt jól halad, de pénzre van szüksége. Különböző okokra hivatkozva több mint 11 millió forintot csalt ki tőle.

Az ügyészség jelentős kárt okozó csalás miatt emelt vádat a nő ellen.