Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elképesztő gyalázat: 150 ezer forintért vett meg egy nőt egy Baranya megyei férfi – videó

Vágólapra másolva!
Egy Baranya megyei férfi két nőt is prostitúcióra akart kényszeríteni erőszakkal, akikhez közel került érzelmileg. Az egyik nő a többszöri verés miatt el is kezdett dolgozni külföldön. Később a férfi pénzért vett egy nőt, akit szintén arra akart kényszeríteni, hogy prostituáltként dolgozzon.
Vágólapra másolva!

A férfi 2017-től kezdve a vele érzelmi kapcsolatba kerülő nőket erőszakkal és fenyegetéssel rávette arra, hogy prostituáltként pénzt keressenek neki.

Az egyik nővel középiskolában voltak osztálytársak. Egymásba szerettek, majd az iskola elvégzése után, 2017-ben a nő a férfihoz költözött.

Ezek után a férfi közölte vele, hogy prostituáltként kell dolgoznia a megélhetésükért. A nő eleinte tiltakozott, de a férfi megfenyegette és megverte, ezért beleegyezett.

A nő 2021 júniusáig dolgozott prostituáltként, többek között Svájcban, a megkeresett pénzt pedig a férfinak adta.

Amikor tiltakozott a munka ellen, a férfi megverte, ezért nem mert tovább ellenkezni. Négy év alatt 4 millió forintot szerzett meg így a férfi.

A férfi 2018-ban az egyik közösségi oldalon megismerkedett egy másik nővel, aki szerelmes lett bele.

Egy idő után összeköltöztek, majd amikor elfogyott a pénzük, a férfi azt mondta a barátnőjének, hogy külföldön kell prostituáltként dolgoznia.

Erre a nő nem volt hajlandó, ezért a férfi őt is megverte.

Az együttélésük során a férfi többször próbálta rábeszélni a nőt a munkára, aki mindig nemet mondott. Később szakítottak egymással a férfi erőszakos magatartása miatt.

Tavaly márciusban a férfi Dombóváron 150 ezer forintért megvett egy bedrogozott nőt egy másik férfitól azért, hogy őt Olaszországban dolgoztassa prostituáltként.

A férfi hazavitte a nőt ahol fogvatartotta, majd azt mondta neki, hogy csak akkor engedi el, hogy ha az érte adott pénzt visszafizeti. Mivel a nő nem volt hajlandó prostituáltként dolgozni és a pénzt sem akarta visszafizetni, a férfi végül elengedte.

Az ügyészség emberkereskedelem és kényszermunka miatt emelt vádat a férfi ellen, valamint az ellen a férfi ellen is, aki eladta neki a nőt. Jelenleg letartóztatásban vannak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről