Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Agyonverte az élettársát egy biharkeresztesi férfi

Vágólapra másolva!
Egy biharkeresztesi férfi rászokott a kábítószerre és az alkoholra, és ha ezekre nem volt pénze, az élettársán vezette le a feszültséget. Végül úgy megverte a nőt, hogy az belehalt a sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő több éve éltek együtt élettársi kapcsolatban Biharkeresztesen, két gyerekük is született. 2019 nyarától a férfi rászokott a kábítószerre, ami mellég még rendszeresen ivott is.

Amikor ezekre nem volt pénze, feszült és ideges lett, a dühét pedig az élettársán vezette le. Eleinte csak szóban, később viszont már fizikailag is bántotta.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A körülmények hatására a nő is rászokott az alkoholra, és emiatt egyre kevesebbet foglalkozott a gyerekekkel, meg a háztartással. Ezt a férfi kifogásolta és emiatt is rendszeresen megverte.

A nő nem tudott tovább élni az élettársával, ezért tavaly májusban átköltözött az egyik ismerőséhez. Egy reggel gyerekei apja átment hozzájuk és a pár kibélkült egymással. Még aznap a férfi félreértette a helyzetet a nő és az őt befogadó férfi között,

ezért rátámadt az élettársára, szorongatta a nyakát, a haját húzta és többször ököllel megütötte.

Akkorát kapott, hogy a nő elesett, de a férfi még ekkor is többször belerúgott.

A támadás után a nő megint kibékült a férfival és visszaköltözött hozzá. Aznap este a férfi újból ideges lett, és ököllel az egész testén, mindenhol megütötte az élettársát.

Másnap reggel a nő ájultan feküdt a házban, párja pedig az anyja segítségével kihívta a mentőket. A helyszínen kétszer sikerült újraéleszteniük, de később a kórházban belehalt a sérüléseibe. A letartóztatás alatt álló támadó ellen az ügyészség halált okozó testi sértés és testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak miatt emelt vádat. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről