Gyurcsány Ferenc egy parkban igazította el Fekete-Győr Andrást - fotók

Vágólapra másolva!
Deák Dániel politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a közösségi oldalán nyilvánosságra hozott két fotót, amelyek alapján a baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc eligazítást tartott/utasításokat adhatott a Momentum Mozgalom bukott elnökének, Fekete-Győr Andrásnak, aki a sorozatos leszereplései ellenére a radikális baloldali párt országgyűlési frakcióvezetője lehet. Ezek a fényképek is bizonyítják, hogy még mindig Gyurcsány a főnök a baloldalon. A politológus szerint könnyen elképzelhető, hogy Gyurcsány a 2010 előtt MSZP-SZDSZ-koalíció mintájára létre akarja hozni a DK-Momentum-koalíciót.
Vágólapra másolva!

Fekete-Győr András kedd délután az utcán kapott eligazítást Gyurcsány Ferenctől – írja a Magyar Nemzet Deák Dániel politológus közösségi oldalára hivatkozva. A XXI. Század Intézet vezető elemzője ennek alátámasztásául két fotót is közzétett a parkban megvalósult találkozóról.

Az elemző szerint elképzelhető, hogy Gyurcsány Ferenc létre akarja hozni a 2010 előtti MSZP–SZDSZ-koalíció másolatát, a DK–Momentum-koalíciót.

– vetítette előre Deák Dániel.

A Gyurcsány-féle „eligazítás", utasítgatás is bizonyítja, hogy

a baloldalon még mindig a volt miniszterelnök a főnök.

A Momentum tervezett bedarálása pedig még az eddigieknél is jobban meg fogja erősíteni Gyurcsány vezető szerepét a baloldalon.