Megtámadtak egy férfit a ceglédi vasútállomáson

Ketten támadtak meg egy férfit a ceglédi vasútállomáson 2022 áprilisában
ketten támadtak meg egy férfit a ceglédi vasútállomáson 2022 áprilisában, egyiküket letartóztatták
Vágólapra másolva!
Rablás miatt indult nyomozás két férfi ellen, mert a gyanú szerint megtámadtak egy férfit a ceglédi vasútállomáson. Mindkettőt elfogták, az egyiket le is tartóztatták.
Vágólapra másolva!

Egy, a ceglédi vasútállomáson várakozó férfihez két férfi lépett oda április 24-én délután.

- hangzott az utasítás, majd a következő pillanatban kiszemelt áldozatuk már kapta is a gyomrost. Egyikük leszakította a karjáról az óráját, és kivette a nadrágzsebéből az aprópénzét,

majd elmenekültek.

Az áldozat, aki könnyebben sérült, egy telefonfülkéhez szaladt és segítséget hívott.

ketten támadtak meg egy férfit a ceglédi vasútállomáson 2022 áprilisában, egyiküket letartóztatták Forrás: Police.hu

A ceglédi rendőrök pár órán belül azonosították a két támadót, akik ellen elfogatóparancsot adtak ki és közben a rendőrség honlapján is közétettek felhívást, hátha látja őket valaki.

A 24 éves V. Tibor Nyírlugoson próbált elbújni a rendőrök elől, de hiába, április 26-án elfogták. Társát, a 35 éves J. Vilmost a monori vasútállomáson bilincselték meg a rendőrök, miután egy kalauz jelentette, hogy felismerte a rendőrségi felhívásban keresett rablót.

A fiatalabb férfi azóta is mindent tagad, sőt, panasszal élt a gyanúsítás ellen. Azt mondta, ha hasonló dolog történne a szeme előtt, még meg is akadályozná. Úgy fogalmazott: „nem voltam jelenlévő". Az időseb pedig azzal védekezett, hogy ő aztán tényleg nem csinált semmit, csak a társa mellett állt, amikor az megtámadta az áldozatot. Azt mondta, ő senkit sem akart bántani vagy megfélemlíteni. J. Vilmos szabadlábon védkezhet. A letartóztatott

V. Tibor ellen rablás megalapozott gyanúja miatt

indult eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányságon.