Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Az utcán lőtte főbe magát egy férfi Vas megyében

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció
Vágólapra másolva!
A nyílt utcán lőtte főbe magát egy férfi péntek délután a Vas megyei Balogunyomban az Arany János utcában. A dörrenésre egy arra járó sofőr és egy büntetés-végrehajtásban dolgozó házaspár lett figyelmes, akik azonnal megkezdték a férfi újraélesztését - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A férfi, aki egyébként a megyei kormányhivatal mezőgazdasági osztályán teljesített szolgálatot vadászatfelügyelőként, egy családi szóváltás után döntött úgy, hogy eldobja az életét.

A helyi kormányhivatalban dolgozó férfi egy családi szóváltás után nyúlt a fegyveréhez. (a kép illusztráció) Fotó: Csudai Sándor - Origo

A dörrenésnek szemtanúja is volt, egy mozgó pékség fiatal eladója éppen a teherautójával fordult meg az utcában, amikor a férfi meghúzta a ravaszt, így a nő látta, mi történik a közelében.

A hangra egy közelben lakó büntetés-végrehajtásban dolgozó házaspár is kiszaladt és azonnal megkezdték az újraélesztést is, nemsokára pedig a kiérkező mentők folytatták, végül pedig kórházba szállították. Kiderült, hogy a férfi hosszú évek óta vadászott és engedéllyel tartotta a fegyverét. Állapotáról egyelőre nincsenek információk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről