Márki-Zay Péter már megsértett mindenkit, most megpróbálja letagadni - videó

Márki-Zay, Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc, baloldal, hatalom
Vágólapra másolva!
Márki-Zay Péter kényszeres hazudozó, most éppen azt hazudja, hogy nem bántott soha senkit- mondja legújabb videójában Bohár Dániel riporter. A Megafon tagja azt is kiemelte, hogy Márki-Zay újabban azzal rukkol elő, hogy ő sosem bántott meg senkit. Bohár szerint nincs olyan magyar ember, akit közvetve vagy közvetlenül ne bántott volna meg a baloldal jelöltje. 
Vágólapra másolva!

Bohár Dániel a Facebookra feltöltött videóban felhívta rá a figyelmet, hogy

Márki-Zay Péter sértegette a vidéken élőket; a nőket; azokat, akik kiállnak a határvédelem és Magyarország biztonsága mellett. De megsértette azokat is, akiknek valódi segítséget jelent a rezsicsökkentés.

Gyurcsány jelöltje tovább ment, és azt is kijelentette, hogy nem fog bocsánatot kérni ezekért. Bohár szerint

Bohár szerint

április 3. jó alkalom lesz arra, hogy az emberek megmutassák Márki-Zay Péternek, hogy merre van az előre.

Mint arról az Origo korábban már beszámolt, a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal és maga Márki-Zay Péter is

az elmúlt hónapokban folyamatosan sértegette a magyarokat, és rendre újabb és újabb társadalmi csoportot választ ki magának ellenségként.

Volt már, hogy a vidéki embereket nevezte Márki-Zay tudatlannak, a rezsicsökkentés támogatóit sötétben tartott, trágyával etetett gombáknak, a Fidesz-szavazókat fogyatékosoknak és patkányoknak.

A nőkről pedig azt mondta, hogy még egy keresztrejtvényt sem tudnának megfejteni.

Arról se feledkezzünk meg, hogy a baloldal a koronavírus-járvány eleje óta folytatja a halálkampányt, amely most újabb löketet kapott Márki-Zay Péter segítségével, aki szerint jó az, ha idős emberek halnak meg, hiszen ők inkább a Fideszre szavaznak.

Márki-Zay azt is sérelmezte, hogy az idősek nyugdíjprémiumot kaptak.