Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bayer Zsolt a Békemenetről: Magyarország szabadsága és függetlensége a tét!

Békemenet, felvonulás, tömeg
Budapest, 2021. október 23. A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői vonulnak a Gellért téren és a Szabadság hídon az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Nem azokat az időket éljük, amikor másokra várhatunk, mert most mindenkinek meg kell tennie a magáét, ugyanis utóbb és utólag már késő lesz: végérvényesen és visszavonhatatlanul késő - mondta Bayer Zsolt publicista az Origónak adott interjúban a március 15-re szervezett Békemenet kapcsán. Bayer úgy véli, hogy nincs mire várni, mert a baloldal nem árul zsákbamacskát, elmondta, mire készül. Úgy látja, hogy most ismét Magyarország szabadsága és függetlensége a tét. A publicista szerint, ha a baloldal most lerombolná az országot és az eddig elért eredményeket, azt már nem lehetne visszafordítani.
Vágólapra másolva!

Miért van annak jelentősége, hogy idén ismét Békemenetet szerveznek?

A mostani a legelső Békemenethez mérhető fontosságú lesz, és most úgy látom, hogy ismét, úgy mint 1848-ban,

Magyarország függetlensége és szabadsága a tét. Ez nyilvánvalóan az áprilisi választás tétje is egyben.

A legutóbbi Békemeneten is rengetegen vettek részt. Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A tavalyi Békemeneten, október 23-án három kilométer hosszan hömpölygött a tömeg, rengetegen vettek rajta részt. Mire számítanak most március 15-én?

Azt látom a jobboldali közösségen belül, hogy az elszántság és a hangulat is azt mutatja, hogy a legelső Békemenethez hasonlatos tömeg fog összegyűlni, vagy annál még nagyobb.

Miért fontos, hogy az emberek elmenjenek a Békemenetre, kiálljanak, és ne gondolják azt, hogy elegendő a fotelekből támogatásukról biztosítani a Békemenet értékeit, célját?

Az üzenet világos: nem azokat az időket éljük, amikor másokra várhatunk, mert most mindenkinek meg kell tennie a magáét, ugyanis utóbb és utólag már késő lesz: végérvényesen és visszavonhatatlanul késő.

A miniszterelnök egyszer azt mondta évekkel ezelőtt, hogy a baloldal soha nem tudja annyira tönkretenni ezt az országot, hogy mi ne építsük újra és újra fel. És ez igaz! De most nem pusztán erről van szó!

A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői vonulnak a Szabadság hídon az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről