Novák Katalin: Maradjunk együtt! - fotó

Novák Katalin, házasság hete
Vágólapra másolva!
Maradjunk együtt! Ez a most kezdődő Házasság Hete idei mottója. Istvánnal most leszünk 20 éves házasok, mi is tudjuk, hogy nap mint nap tenni kell azért, hogy ez az egyszerűnek tűnő kívánság megvalósulhasson - írta közösségi oldalán Novák Katalin a ma kezdődő Házasság hete alkalmából.
Vágólapra másolva!

A köztársasági elnök-jelölt azt írta a Facebookon, hogy

Mint arról az Origo korábban beszámolt,

hazánkban február 13. és 20. között tizenötödik alkalommal rendezik meg a házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával.

A jubileumi évben válaszul a pandémiás időszak párkapcsolati kihívásaira a szervezők a figyelmet a kapcsolatok tudatos gondozására kívánják irányítani.

A szerelem minden árnyalatát és a párkapcsolatok kihívásait is megjeleníti a közmédia csatornáinak filmkínálata a Házasság Hetében. Olyan nemzetközileg elismert mozifilmekkel várják a nézőket a megújult Dunán, mint a Paterson, a Fény az óceán felett, vagy a Színes fátyol. Egyúttal európai rendezők kiemelkedő alkotásai és egy magyar ismeretterjesztő film is helyet kap a programkínálatban a nemzet televízióján és az M5 csatornán február 13-a és 20-a között.

Magyarországon az elmúlt évtizedben stabilabbá váltak a párkapcsolatok: 2010-hez képest megduplázódott a házasságkötések száma, a válások száma pedig hat évtizedes mélyponton van

- hangzik el a KINCS legújabb videójában.