Az MTVA családbarát munkahely minősítést kapott

PAPP Dániel
Budapest, 2022. február 15. Papp Dániel vezérigazgató felavatja a Családbarát Magyarország Közpon családbarát munkahely minősítést elismerő táblát a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában 2022. február 15-én. Az elismerést a Családbarát Magyarország Központ adta. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Családbarát munkahely elismerést kapott a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a Családbarát Magyarország Központtól, a minősítést elismerő táblát Papp Dániel vezérigazgató avatta fel az MTVA székházában kedden.
Vágólapra másolva!

Papp Dániel az eseményen kiemelte, hogy

a család a társadalom legkisebb, de legfontosabb csoportja, amely az élet minden területét átszövi, ezért a cég kötelező feladatának tekinti, hogy műsoraiban, magazinjaiban bemutassa a család fontosságát.

A vezérigazgató azért is fontosnak tartja, hogy a családot a lehető legtöbb formában bemutassák tartalmaikban, mert azzal fontos üzenetet közvetítenek a társadalom felé is.

Papp Dániel vezérigazgató felavatja a Családbarát Magyarország Közpon családbarát munkahely minősítést elismerő táblát a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában 2022. február 15-én Forrás: MTI/Máthé Zoltán

- mondta, ismertetve, hogy táborokat szerveztek gyerekeknek és kiemelten figyeltek a családos munkavállalókra.

Papp Dániel azt is mondta, hogy a cég ezután is mindent megtesz majd, hogy családcentrikus vállalat legyen, és törekszik arra, hogy még több műsorban megjelenjen a család.