2500 forint miatt vertek meg egy férfit egy kiskunfélegyházi parkban

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Rablás miatt emelt vádat a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség egy többszörös, különös visszaeső férfival szemben. A támadó Kiskunfélegyháza egyik parkjában tavaly májusban késő estet ököllel támadt egy arra járó férfira, majd a földön fekvő, eszméletlen áldozat nadrágzsebéből elvitte a pénztárcáját.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a férfi nem sokkal azelőtt, hogy más ügyben kiszabott büntetésének letöltése érdekében börtönbe vonult, egy tavaly májusi napon késő este a Kőfaragó parkban leszólított egy férfit. Pénzt követelt tőle.

Mivel a férfi nem adott neki, rabló ököllel orrba vágta.

A megtámadott, vérző orrú áldozat elesett, és egy rövid időre az eszméletét is elveszítette.

Ezt kihasználta a támadó, mert áldozata nadrágzsebéből kivette a pénztárcáját, amelyben személyes iratok, bankkártya és 2 500 forint volt. A férfi a közelben lakó barátnőjéhez ment, ahol a pénztárcát eldobta.

Amikor a kiskunfélegyházi rendőrök átkutatták a nő lakását, az áldozat pénztárcáját és adóigazolványát megtalálták, a többi iratot és a pénzt viszont kivette belőle a támadó.

Az ügyészség a többszörös, különös visszaeső férfit rablással vádolja és ezért vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza azzal, hogy kedvezménnyel nem szabadulhat. A jelenleg más ügyben kiszabott börtönbüntetését töltő vádlott bűnösségéről a Kiskunfélegyházi Járásbíróság fog dönteni.